2221088247 6971902098 Ευρύτου 4, Χαλκίδα Εύβοια 34008 nikosbalakas@gmail.com
 
 

Εξειδικευμένα Μηχανήματα Υψηλής Τεχνολογίας - Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή | Χαλκίδα Εύβοια


Η εταιρεία ELVINBA με έδρα τη Χαλκίδα Εύβοιας, από το 1987 δραστηριοποιείται στον απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της μελέτης, σχεδίασης και κατασκευής εξειδικευμένων μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας όπως ρομποτικά συστήματα, αυτοματισμούς για βιομηχανίες κ.α.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
     
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε πάνω από 37 χρόνια στον απαιτητικό χώρο της υλοποίησης εξειδικευμένων μεταλλικών κατασκευών και μηχανημάτων μέσης και μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε μηχανολογικής απαίτησης!
 
     
     
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μπορούμε να μελετήσουμε, σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πληθώρα μηχανημάτων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, παρέχοντας ποιοτικά και στιβαρά προϊόντα, μιας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου!
 
     
     
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Εξαιτίας της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε με τις πλέον σύγχρονες και τεχνολογικά άρτιες μεθόδους κατασκευής, παραδίνοντας υψηλής ποιότητας μηχανήματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας!
 
     
 
 
     
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Προτείνουμε λύσεις αξιόπιστες, ποιοτικές και οικονομικές, μελετώντας με υπευθυνότητα την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και φροντίζοντας ώστε το πλήθος των κατασκευών μας να είναι εγγυητής της ποιότητας και της αντοχής.
 
     
     
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
     
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας


για παραγγελίες ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ