2221088247 6971902098 Ευρύτου 4, Χαλκίδα Εύβοια 34008 nikosbalakas@gmail.com
hero image
 
   
     
 
Εξειδικευμένα Μηχανήματα Υψηλής Τεχνολογίας - Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή | Χαλκίδα Εύβοια


Η εταιρεία ELVINBA με έδρα τη Χαλκίδα Εύβοιας, ιδρύθηκε το 1987 από τον Νίκο Μπαλάκα, σαν ένα μικρό μηχανουργείο, δραστηριοποιούμενο στον απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της μελέτης, σχεδίασης και κατασκευής εξειδικευμένων μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Από την αρχή διακρίθηκε για την ποιότητα των κατασκευών της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών που είχε ήδη αποκτήσει σε όλη την Ελλάδα.
   
     
 
 
 
     
  ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ


Από το 1992 έως και σήμερα στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο στη Χαλκίδα, το οποίο επανδρώνεται με μεγάλη γκάμα εξοπλισμού έτσι ώστε να δίνονται ακόμη περισσότερες δυνατότητες για δημιουργία μηχανημάτων και εξειδικευμένων κατασκευών.

Η εμπειρία, οι γνώσεις και η τεχνογνωσία, μας καθιστούν ικανούς να κατασκευάζουμε κάθε είδους μηχάνημα ή ειδικό μηχάνημα, αναλόγως με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη μεμονωμένα.
 
     
 
 
 
   
     
  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ:


τη συνεχή επαφή και υποστήριξη των πελατών

 τη ποιότητα του τελικού προϊόντος

 την υψηλή ποιότητα υποστήριξης

 το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας

 τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών

 την ταχεία και άμεση επικοινωνία

τη συνεργασία με καταξιωμένους προμηθευτές
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΤΟΧΟΣ
 
 
 
  Η εταιρεία μας ELVINBA με έδρα τη Χαλκίδα Εύβοιας, έχει σα στόχο τη σωστή, άμεση, οικονομική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, προτείνοντας λύσεις αξιόπιστες, ποιοτικές και οικονομικές, μελετώντας με υπευθυνότητα την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και φροντίζοντας ώστε το πλήθος των κατασκευών μας να είναι εγγυητής της ποιότητας, της αντοχής και της συνέπειας στην παράδοση του κάθε έργου.  
     
  Λόγω της εξειδίκευσης, της συνεχούς εξέλιξης, της ειλικρίνειας και του επαγγελματισμού που μας διακρίνει, εγγυόμαστε ποιοτικές κατασκευές που καλύπτουν κάθε απαίτηση, φροντίζοντας ώστε κάθε προϊόν που σας παραδίνουμε, πάντα μες τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης, να υπερέχει τεχνολογικά, να είναι αξιόπιστο και αντάξιο της εμπιστοσύνης που εδώ και 37 χρόνια μας δείχνετε.  
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας


για παραγγελίες ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ